מרק בבטות ופסטה..כמובן לאכול רק מול מזגן../images/Emo6.gif
מרק בטטות ופסטה/יוכי מתאים ל 7-8 מנות בטטה אחת גדולה -חתוך גס 3 עגבניות מקולפות - בינוניות - רבעים 2 גזרים מקולפים ופרוסים גס בצל חתוך לרבעים עלים וגבעול קצוץ מכרפס מלח,פלפל, א.מרק, טימין,פפריקה מתוקה,מעט קינמון כפית סוכר כ 2 כפות שמן חצי חב` פסטה מכל סוג - לבשל במים ולסנן. ההכנה: בסיר רחב וגדול לשים את כל הירקות החתוכים ולבשל ללא תבלינים כרבע שעה או עד להתרככות הגזר והבטטה. להעביר את הירקות לקערה ע"י כף מחוררת ולרסק בבלנדר מוט ועכשיו אזהרה המרק חם וכאשר עובדים עם הבלנדר הידני יש סיכוי סביר ביותר שחלק מהמרק יתפזר ויעוף החוצה ואז הכוויה קשה אז ראו הוזהרתם! ממליצה לקרר מעט את הירקות ואז לטחון! לאחר שטחנו בזהירות, מוסיפים את הירקות המרוסקים לסיר עם המים , ומוסיפים עוד מים לפי רמת הסמיכות הרצויה. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. מוסיפים את הפסטה לסיר עם הירקות ומוסיפים תבלינים: מלח, פלפל, א. מרק, פפריקה מתוקה,קינמון, מעט טימין, שמן וסוכר. מבשלים עוד כמה דקות ואוכלים חם! מי שרוצה לעדן את המרק יכול להוסיף שמנת לבישול ולהקרים.