ארוחת בוקר משודרגת
ביצה אפויה ב``קן`` לחמניה / monday החומרים: לחמניות גדולות עגולות כמס` האנשים ביצים כמס` האנשים טבעות גבינת ``פרומעז`` או כל גבינה קשה אחרת מעט חמאה למריחה בשולי הלחמניה בצל ירוק או עירית קצוצים מלח פלפל פתיתי גבינת פרמזן או מוצרלה מגוררת להקרמה הכנה: קחו לחמניות עגולות ושמנמנות, חתכו לכל לחמניה את ה``כובע``. השאירו את ה``כובע`` בצד. בעדינות הוציאו את תוכן הלחם עד מעט מתוכן הלחמניה, צרו מעיין ``קערית מרק``, אבל לא קערית עמוקה. שברו ביצה שלמה אל תוך הלחמניה, הניחו לצד הביצה, טבעת גבינת ``פרומעז``. תבלו במלח ופלפל, אפו בתבנית מרופדת בנייר אפיה עד שרואים שהביצה מעט עשויה. 5 דקות לפני סיום האפיה, הוציאו את הלחמניות מהתנור. פזרו את גבינת המוצרלה המגוררת. מחזירים לתנור לעוד כ-2 דקות הקרמה ומוציאים. מפזרים מעל עירית קצוצה או טבעות בצל ירוק לא לשכוח את ה``כובע`` להשלמת המאפה הנהדר, מכסים בעדינות מעל הביצה, ומגישים עם הפתעה בתוך הלחמניה. בתיאבון