אני לא משתמשת בו כלל
פעם אחת קניתי, אחרי שבזבזתי יותר מחצי בקבוק אגבה על גלידת תות, הבנתי שממש לא הגיוני שאשלם בערך 20 ש"ח בכל פעם שאני צריכה להמיר סוכר לסירופ. אגב תמי, מתי נוכל לרכוש בארץ קמח קוקוס? אני משתמשת המון בקמח שקיבלתי מארה"ב ובקרוב מאד לא ישאר ממנו זכר. אין ספר שהוא משדרג כל מתכון.
פעם אחת קניתי, אחרי שבזבזתי יותר מחצי בקבוק אגבה על גלידת תות, הבנתי שממש לא הגיוני שאשלם בערך 20 ש"ח בכל פעם שאני צריכה להמיר סוכר לסירופ. אגב תמי, מתי נוכל לרכוש בארץ קמח קוקוס? אני משתמשת המון בקמח שקיבלתי מארה"ב ובקרוב מאד לא ישאר ממנו זכר. אין ספר שהוא משדרג כל מתכון.