תשובה מפורטת ל-טל :
הסברתי שבתבנית יש נייר -אפיה ,ומעליו מונחים נתחי -הדג ומוברשים בתיבול,ועל כול מנה מניחה פרוסות עגבניה.
התבנית נכנסת לתנור שחומם מראש ,ל- 180 מעלות.
בכדי שנתחי הדג לא התייבשו בתנור, אני מכסה אותם בנייר -אפיה ,
ומעליו נייר- כסף - שמהודק בצידי -בתבנית, וכך זה נכנס לתנור.
לאחר 12 דקות בדיוק התבנית עוברת לצינון ,מחוץ לתנור כמו שהיא- מכוסה בנייר -האפיה ומעליו נייר- כסף .
כך החום שנשאר בתבנית המכוסה,ממשיך לבשל את הדג עיוד כמה דקות,לא צורך בתנור.
הפעם,הוכן דג -אמנון ויצא עסיסי וטעים במיוחד.
הסברתי שבתבנית יש נייר -אפיה ,ומעליו מונחים נתחי -הדג ומוברשים בתיבול,ועל כול מנה מניחה פרוסות עגבניה.
התבנית נכנסת לתנור שחומם מראש ,ל- 180 מעלות.
בכדי שנתחי הדג לא התייבשו בתנור, אני מכסה אותם בנייר -אפיה ,
ומעליו נייר- כסף - שמהודק בצידי -בתבנית, וכך זה נכנס לתנור.
לאחר 12 דקות בדיוק התבנית עוברת לצינון ,מחוץ לתנור כמו שהיא- מכוסה בנייר -האפיה ומעליו נייר- כסף .
כך החום שנשאר בתבנית המכוסה,ממשיך לבשל את הדג עיוד כמה דקות,לא צורך בתנור.
הפעם,הוכן דג -אמנון ויצא עסיסי וטעים במיוחד.