טל כבר לא נמצא בפורום לענות לשאלות
האירוח התקיים מוקדם יותר.
אבל את יכולה לתאר לעצמך שמסעדות רוצות להרוויח, וכמו שאינך משלמת על מנה לפי עלות סך מרכיביה, כך הדבר גם כשמדובר ביין.
אני חושבת שכמו שפיקס אומר - לובי עקבי שלנו הלקוחות, להוזלת מחירי היינות במסעדות, יהיה הדבר היחיד שישכנע מסעדנים להוזיל את מחירי היין.
שימי לב שנסיון למכור יין במחירי עלות, לא הצליח להעלות את צריכת היין.
האירוח התקיים מוקדם יותר.
אבל את יכולה לתאר לעצמך שמסעדות רוצות להרוויח, וכמו שאינך משלמת על מנה לפי עלות סך מרכיביה, כך הדבר גם כשמדובר ביין.
אני חושבת שכמו שפיקס אומר - לובי עקבי שלנו הלקוחות, להוזלת מחירי היינות במסעדות, יהיה הדבר היחיד שישכנע מסעדנים להוזיל את מחירי היין.
שימי לב שנסיון למכור יין במחירי עלות, לא הצליח להעלות את צריכת היין.