ההרגשה שלי היא שמדובר רק על צרכני היין הכבדים
והם אלו שמחפשים את היינות האלו. נכון שהם גם אלו שכרגע קונים כנראה את רוב היין שנצרך פה, אבל לדעתי זו הסיבה לכך שהחוג הזה של הצרכנים הכבדים נשאר כזה מצומצם.
רוב האנשים שנשאלים למה הם לא אוהבים יין, עונים את התשעבה הזאת בדיוק :כי יש יותר מדי טעם של אץ והיין כבד מדי ולא נעים.
רוב הציבור פה עוד לא מורגל לשתות יין, וכל עוד היינות שהם יכירו כשהם כבר כן מנסים לשתות ימשיכו להיות כאלה, אני חושב שלא יהיה פה מקום לגדילה וצמיחה של השוק.
כדי להכניס קהל חדש, אני חושב שחייבים להתחיל "לחנך" עם יינות קלילים ונעימים יותר, שמרגישים יותר "טעימים" כבר בשלוק הראשון.