בגדול הוא די צודק בכל הקשור לתרבות יין במסעדות
אם כי הוא טיפה מקצין. יש כאן ניצני תרבות. אכן אין מספיק השקעה בתפריטי יין במסעדות, ואין בהן כמעט אנשי מקצוע שמתמחים ביין (סומליירים - שבכל מסעדה אירופאית מושקעת הם חלק אינטגרלי וחשוב מהצוות). ועם זאת, כן התפתחה כאן תרבות יין של יקבי בוטיק, כולל מרכזי ביקור וערבי טעימות, אירוח של ייננים במסעדות וברים, אינספור רשתות וחנויות מתמחות שעורכות אף הן ערבי אירוח שונים, מועדוני יין וכו'. ופה ושם אפילו צצות מסעדות עם תפריטי יין מושקעים.
אבל ברור שהמרחק משאר העולם עדיין גדול.
אם כי הוא טיפה מקצין. יש כאן ניצני תרבות. אכן אין מספיק השקעה בתפריטי יין במסעדות, ואין בהן כמעט אנשי מקצוע שמתמחים ביין (סומליירים - שבכל מסעדה אירופאית מושקעת הם חלק אינטגרלי וחשוב מהצוות). ועם זאת, כן התפתחה כאן תרבות יין של יקבי בוטיק, כולל מרכזי ביקור וערבי טעימות, אירוח של ייננים במסעדות וברים, אינספור רשתות וחנויות מתמחות שעורכות אף הן ערבי אירוח שונים, מועדוני יין וכו'. ופה ושם אפילו צצות מסעדות עם תפריטי יין מושקעים.
אבל ברור שהמרחק משאר העולם עדיין גדול.