הי שושנת קהיר
מזל טוב ובשעה טובה
את המידע ניתן כמובן לקבל פה
בפרדסינו (תעשי חיפוש עם המילה מוצקים תמצאי הרבה מאד אינפורמציה)
יש גם כמה ספרים לא רעים אני נעזרתי מעט בספר "טעמים ראשונים" של מכיל וקסמן.
לא הייתי קונה אלא משאילה.
העיקרון של ההתחלה אבל די פשוט- מחיות מירקות מאודים.
בדרך כלל מתחילים עם ירוקת כתומים כגון דלעת, בטטה, גזר.
עושים מחית של אחד מהירקות ונותנים לטעום. כמה כפיות שהקטנה מוכנה וזהו. נותנים 3 ימים רצוף (הכי קל זה בערב או בצהריים ולא כשהיא מאד רעבה) עם ירק אחד כדי לראות
שאין אלרגיה.
ברגע ש 3 ימים הכל בסדר עוברים לירק אחר.
ככה עושים עם קישוא, קולרבי, תפוח אדמה וכן הלאה.
סיימת עם כל הסבב עושים מחית שמכילה את כולם. בקיצור מרק מחית.
אחר כך מוסיפים גם עוף מאודה, קטניות כגון עדשים.
אותם שלבים עושים גם עם פירות כגון בננה, תפוח, אגס וכן הלאה.
אם בלבלתי אותך פשוט תסתכלי בסופר על צנצנות של מחיות מטרנה, זה נותן את זה מסודר לפי השלבים
שיהיה המון בהצלחה ובתיאבון