אז מה אכלתם בסוף השבוע?

sweetdreams

New member
חרקה מאיזו בחינה?

אצלי כל ארבעת הביקורים שלי עד כה (שלושה מהם בצהרים, והנוכחי בערב) היו מוצלחים, אז מסקרן אותי מאיזו בחינה הארוחה אצלכם היתה לא מוצלחת?
 
שישי צהריים במלגו ומלבר

בקצרה - כריך מעולה.
הם מציעים בשעות הצהריים של שישי תפריט כריכים. התפריט טיפה שונה ממה שיש באתר (45 לכריך אבל כולל תוספת של צ׳יפס או שעועית ירוקה).
לראשונה סשימי מוסר עם ריקוטה, מנה עם טעמים עדינים, טיפה יותר מדי לטעמי. הכוכב הגדול היה כריך כתף החזיר שמגיע כתבשיל בלחמניה מתוקה עם תועפות צ׳דר. וואו, איזה ביס חלומי. רך, חם מתקתק ומנחם. הכמות לא גדולה אבל במחיר הזה, לרוץ.
לקינוח יש רק שתי אופציות, הלכתי עם קלאסיקה של נמסיס שגם היא הייתה מצוינת והוגשה עם בננות שרופות וקאנל גלידת אגוזי לוז.
סה״כ 157 כולל קוקטייל ע״ב מרטיני רוסו.
&nbsp
 

החתולית

New member
חזרה לבר א וין

הבחור חזר מנסיעת עבודה בת שבועיים בהודו, וכדי לפנק אותו (ואת עצמי) הזמנתי מראש מקומות בבר א וין.

הפעם ישבנו לשולחן, השירות היה מצויין, קשוב, ואדיב.

חלקנו כמעט את כל המנות (עדיין אין תפריט ברשת, לכן אני מסתמכת על הזכרון ועל חשבון ששמרתי):

גוז'ר דה בורגון (22) - הפעם הוא היה רחב ונמוך יותר מחברו שאכלתי לפני שבועיים, אבל עדיין טעים וקליל להפליא.

כרישה מאודה בויניגרט עם אגוזים (22) - שתי כרישות קטנות שאודו לשלב רכות של קצת מעבר למה שהייתי מכנה אל-דנטה, עם ויניגרט עדין מאד. מנה חביבה.

שלו שלם צלוי (72) - ראיתי תמונה של השלו בפייסבוק והייתי חייבת לנסות. לא הצלחתי לאכול את השלו בצורה אלגנטית עם סכין ומזלג, ובשלב מסוים פשוט החזקתי את הציפור הקטנה ביד ונגסתי ממעט הבשר שהיה שם. השלו היה צלוי היטב, טעים ונחמד, אבל זו היתה יותר מדי עבודה בשביל מעט מדי בשר. כנראה ששלווים הם לא בשבילי


קרוקטים לחי (32) - הייתי חייבת לחזור גם למנה הזאת, והבחור התמוגג ממנה. שני קרוקטים ממולאים בשר לחי שבושל ארוכות. פשוט תענוג. מנה שאשמח לחזור ולאכול עוד ועוד.

טרטר בקר בלחמניה (38) - מנה שהשארתי כמעט בלעדית לבחור וטעמתי רק מעט ממנה. טרטר קלאסי, מוגש בלחמניה עגולה ומתקתקה עם חלמון עליו. הבשר היה מצויין, התיבול הכי קלאסי שאפשר וההגשה פשוטה מאד. לא צריך הרבה מעבר לכך.

לקינוח, אננס צלוי בסוכר עם אנגלייז רום (68) - הבחור מאד אוהב אננס, ולמרות שאמר ש"תזמיני מה שאת רוצה ואני אטעם משלך", חיסל כמות נכבדה של אננס חמים טבול ברוטב הקר. יופי של מנה.

ליווינו את הארוחה בווינשטפן לו (28), כוס פוססיוני ביאנקו (39) וכוס קרמו (36) לי. תפריט היין מגוון, יש בו מנעד רחב של יינות שיספק טעמים שונים, והצוות שמח לייעץ ולתת טעימות.

אחרי 15% הנחת הרצה שילמנו 303 ש"ח, וחזרנו הביתה שבעים, מרוצים ומאד עייפים.

בשבת, הנער בא עם החברה שלו, וביקש שניסע לקלנסווה לאכול חומוס. לטעמי, החומוס היה פחות מוצלח מאשר בדרך כלל, אבל הבחור והנוער טענו שהחומוס נהדר כמו תמיד.
סיימנו את היום עם כנאפה מצויינת מממתקי אל-נור, והנערה קיבלה ממני צלחת באקלאוות, כי אמרה שלא טעמה כאלה אף פעם.

אחרי ארוחה כזו, נשבענו לצום יומיים.

 
למעלה