אז מה אכלתם בסוף השבוע?

גם אצלי לא מטפטף

קניתי את המעשנה הקטנה של אבישי משוק הפליאו ואין טפטוף של הבשר על הפחמים.
כדי להימנע לחלוטין מסכנה של התלקחות השומן על המדף אפשר גם להשאיר במסילות קצת מים ולעל החלק המוגבה לפזר מעט חול
 
בתוך חלל העישון יש מכסה משופע שמונע מהשומן לטפטף על הגחלים

בשתי הקצוות שלו יש איזור אגירה וניקוז
 
משתנה בין מעשנות

לאחרונה דוד שלי קיבל מעשנה בו המדף מחורר (כמו מסננת) מה שגורם גם לטפטוף על הפחמים וגם לטמפ' גבוהה מדי בבשר
 

David Meitar

New member
אני אולי אאכזב: רק (כמעט) בבית

אבל קיבלתי רוח גבית לחיזוק במגמה לבשל בבית מכתבה על התייקרות לא סבירה של האוכל במסעדות ובעיקר מהטוקבקים שבעקבותיה.
ממילא כשאנו בדירה - במיתר אין לנו מוטיבציה לסעוד במסעדות שבאזור.
אז הכנתי בבית:
* פלאפל בהשראת "הקוסם"
* פוקצ'ה על בסיס מחמצת לפי מתכון של טרטן.
* לחם בריוש בעיצוב לחמניות אופייניות וגם כבסיס לבוסטוק.
* קרם לימון מהלימונים שלנו.
* וגם - כרובית לפי אייל שני - שתמיד מצליחה לנו.











 
למעלה