אז מה אכלתם בסוף השבוע?

הסיבה שהיה צורך להוסיף קמח

היא שלא השארנו אותם מספיק זמן להגיר את הנוזלים..
ככה זה שמתחילים להכין מאוחר מדיי וצי של ילדים מחכה ללביבות..
אין זמן לשעתיים של הגרת נוזלים :)

התוצאה הסופית הייתה אכן משובבת לב...
מחכה כבר לנסות את המתכון של סלט "הכל"
YEY
 

passioneta

New member
זה מה שחשבתי...שווה להכין את הבטטות יום קודם

הארוחה האולטימטיבית אצלנו היתה הלביבות + סלט הכל + מאפה זיתים
 

salo22

New member
סופ"ש

מעבר ב Vivino החדשה, לא רצינו לשבת ובכל מקרה היה עמוס אז לקחנו שתי פיצות הבייתה - "קרם כמהין" עם פרמז'ן וקצת ירקות ופיצה עם פפרוני, מה נאמר, סה"כ בהחלט פיצות טובות וטעימות מחומרים ראויים, גודל סביר, מחיר לא רע, מאוד דקות, אפילו לכדי קצת "חוסר נוכחות", לטעמי מעט מידי מהתוספות, אך בכל מקרה, אופציה יותר טובה מלקחת צמד דומינוס, לשם השוואה, אך לא משהו שממש נצא מגידרנו לקנות ולאכול בתדירות גבוהה.
בשישי במקום להתענות עבור ארוחת בוקר בלחץ הגדול בבתי הקפה הטובים של חיפה, החלטנו "להתפנק" (מילה שחוקה
) על משהו "מחוזק" בבית, מאפי הבית מלואיז, התפוחים קמח מלא והקרם פטיסייר, תפוזים רימונים סחוט ביתי, גבינות עיזים מצויינות מהמעדנייה של איטליז שמחה (ויקרות כמו שציינתי בעבר, אבל לפחות נחסכה נסיעה לאירופה). מי שבמקרה עובר בסביבה ומחפש גבינות ונקניקים די נדירים בארץ, זה המקום, רק להכין בהתאם את הארנק. סלט טונה טובה, ירקות כמובן, חמאה צרפתית מהסופר (צצו בשופרסל חמאות זהות למה שהייתי קונה במעדנייה, רק ב 12.40 מול 18, מחיר טוב, של Ledlac נדמה לי) . למען הפלורליזם היה לחם נלסון קפוא מלחמנינה, שהביאו חברים מבקרים בסופ"ש שעבר.
בערב ניסיון מוצלח לעשות ארוחת "טנדורי" שרימפס בתנור, שרימפס קפואים די גדולים של שרימפס האוס, המפתח בהשרייה מוקדמת של השרימפס (או כל גורם אחר) במשחת ג'ינג'ר ושום (מדולל עם קצת מים, חצי כפית מלח ומיץ מחצי לימון, רק אחרי זה משרים גם ביוגורט יווני עם התבלינים ובהמשך משפדים על שיפודי עץ שישבו במים וצולים כעשר דקות על גריל באיזור 200 מעלות). יחד עם טורטיות, רטבים, אבוקדו ו"פילטים" של גרעינים מתירס טוב, כל אחד הרכיב לעצמו ויצא מצויין.
שבת שוב פעם שוקיים בתנור בסילאן ושאר קונדימנטים בצלייה ארוכה מאוד של שעתיים ומשהו בתנור, פירה טוב ליד, אוהבים את זה מאוד בבית.
 

מיתר44

New member
הרבה אוכל

בחמישי עשיתי עם הבן ביקור בכורה אצל בועזו, מסעדת הראמן של בועז צאירי. נהננו מאוד משתי צלחות
מרק גדושות במרק כל טוב. ליד קיבלנו צלחת שכללה 3 סוגי סלט מעניינים והביתה לקחנו מהמרק למי שנשארו
עם הנכדים וטופו בטעם פסטרמה שנתבררה כשיחוק.
ארוחות צהריים של שישי, לאחר שייט סירת פדלים כללה שתי קומבינציות של סושי ממון. בכלל, בהזדמנות זו
הזמנתי לראשונה גם פיצה דומינו שהגיעה תוך 1/2 שעה.
קינחנו בגלידה טבעונית מהגלידרייה החדשה שבלוינסקי.
ארוחת בוקר כללה, כמקובל בבתי הקפה, ביצים, קפה, סלטים שונים, זיתים סלמון מעושן ושמלץ הרינג וגם-
קשקבל תורכית מעולה מעולה. כמו כן נקנתה ככר לחם מלא מחמת חוסר זמן לאפות בבית. כל הנ״ל נרכשו
אצל יום טוב.
בראשון הכנתי לצהריים פילטים של עוף (איטליז שוק על ירך) עם אורז מוקפץ בתיבול תאילנדי.
בין לבין ביקרנו וסעדנו בביסטרו 60 והחלטנו לקיים שם את ארוחת המפגש המשפחתי.
 
למעלה