מדיאס חצילים..
מדיאס חצילים
2 חצילים בנונים
1 בצל
חצי קילו בשר טחון
2ביצים
מעט קמח
3 כפות רסק עגבניות (מי שאוהב יותר אפשר)
מלח,פלפל שחור,אגוז מוסקט,אבקת מרק עוף,2 כפות פפריקה מתוקה,
אופן ההכנה:
לקלף את החצילים להשאיר מעט קליפה כמו זברה לחתוך לעיגולים כמו סנדוויץ,להניח בצד,
בקערה לגרד את הבצל להוסיף את הבשר ולתבל במלח ,פלפל שחור ,אגוז מוסקט,אבקת מרק לערבב טוב
למלא את החצילים ,
בקערה נוספת לערבב 2ביצים עם מעט מים` מלח, ופפריקה מתוקה ,בצלחת לשים קמח
לטבול בקמח ובביצה לטגן משני הצדדים להניח בסיר שטוח
להכין בקערה רוטב 2כוסות מים רותחים 3 כפות רסק עגבניות ,מלח, פלפל שחור ,אבקת מרק עוף, מעט אגוז
מוסקט ,לשפוך את הרוטב על החצילים לבשל 1/2שעה להכניס לתנור לעוד 1/2 שעה עד שמשחים למעלה
החצילים חצויים וממולאים