צלי בשר בתוספת פיטריות ...
המרכיבים:
1 קילו בשר מספר 6-5
1 קילו תפוחי אדמה
חצי קילו בצל יבש
חצי כוס שמן קנולה
חבילת פטריות שמפיניון קפואות או שימורים
כמון
קינמון
פלפל שחור
כורכום או חוויאג` למרק
בקבוק בירה שחורה או 2 כוסות
אופן ההכנה:
פורסים את הבשר לפרוסות, את תפוחי האדמה פורסים לפרוסות עבות. את הבצלים קוצצים דק. בסיר כבד שבו יתבשל הצלי. מוסיפים את חצי כוס השמן, מטגנים את הבשר משני צידיו ( בכדי לאטום אותו ).
מוציאים לצלחת את פרוסות הבשר, ומטגנים את תפוחי האדמה באותה צורה. מוציאים גם אותם לצלחת.
עכשיו מוסיפים לאותו שמן, את הבצלים. מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הבשר. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ומעל מוסיפים את הפטריות. מערבבים, מוסיפים את התבלינים והבירה. נותנים לתבשיל להתבשל כשעה בערך. אח``כ מקטינים את האש, ומבשלים עוד שעה עד שהבשר מבושל ורך. אם צריך להוסיף עוד נוזלים אז מוסיפים מים רותחים.
בתיאבון לינדה
קישור לתמונות :
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=1876535&r=1