אושרת מלמד
New member
סיפור קצר לפני במקור זה אמור לבוא ברוטב עגבניות אבל אחרי שטגנתי גיליתי שהם כל כך טעימות שהרוטב יכול רק להרוס אז זה נשאר כך ...
מצרכים
חבילת טופו
בצל 1 גדול
תפוח אדמה גדול
בטטה גדולה
2 כפות פרורי לחם (אני השתמשתי בקמח עדשים)
2 כפות טחינה גולמית עם מעט מים
מלח
1/2 כפית בהרת
1/2 כפית כמון
אופן ההכנה:
מגרדים את הטופו ואת הבצל בתוך קערה
את הבטטה ותפוחי האדמה מבשלים במים עד ריכוך ומועכים
מוספים אותם לטופו מערבבים מוספים את שאר החומרים ויוצרים קציצות מטגנים בשמן רותח ( במקור מטוגנת אני לא ניסיתי לאפות אם משהו רוצה לאפות הוא מוזמן מקוה שלא יתפרק וספרו איך יצא )
ראו הוזהרתם הקציצות האלו ממכרות .