התבקשתי ע"י המנהלות לפתוח שרשור "חמין" של כל העידות, כל אחת מתבקשת לתת מתכון אחד או יותר שנוסה ואהבו כמובן...ונחגוג יחד....יאללה לעבודה...
3-4 עצמות בקר (מח, סוכר – אפשר שניהם)
נתח שלם בקר, שפונדרה, שריר הזרוע וכד'
2-4 פולקס הודו נקבה
כוס וחצי שעועית חומה ומנומרת
כוס גריסי פנינה
1-2 ראשי שום שלמים בקליפתם חצויים
6-7 חצאי תפו"א בגודל בינוני-קטן
5-7 ביצים – מבושלים תחילה לחוד.
קישקע 1-2 – מניחה בסיר ומכסה במים, מבשלת כך על להבה נמוכה, עד שהקישקע מתנפח – מכבים.
2-3 בצלים גדולים
1-2 ראשי שום
2 גזרים
כף גדושה פלפל שחור גרוס
2 כפות מלח גס
2 כפות אבקת מרק עוף
2-3 כפות דבש או סילאן
כף גדושה פפריקה מתוקה
כפית שטוחה קפה שחור , ללא תוספת הל וכו'.
בסיר גדול מאד, שמיועד לחמין לטגן בשמן 2-3 בצלים גדולים ו-2 גזרים חתוכים לעיגולים.
להוסיף עצמות, הקיטניות ולערבב, להוסיף את נתח הבשר, הפולקס, למלא מים רותחים ולהביא לרתיחה.
להוסיף תיבול חוץ מהקפה
מוסיפים תפו"א – מפזרים גם את הביצים
מניחים מזהירות את הקישקע והקוגל, מוסיפים מים רותחים אם יש צורך ומביאים שוב לרתיחה...
מוזגים מעט רוטב לצלוחית ומערבבים עם כפית הקפה, מחזירים בזילופים לסיר ומערבבים כמה שניתן.
מכסים...ולתנור ב-130 מעלות מכניסת השבת עד למחרת.