אצלנו מאז שנהייתי צמחונית/טבעונית
האוכל הרבה יותר מושקע והמשפחה אוכלת הרבה יותר בריא. גורם לי להיות מקורית ולהמציא מתכונים חדשים, בעבר היה הרבה יותר קל פשוט לעשות שניצלים וקוסקוס.
באופן מפתיע הילדים מסכימים לאכול הרבה דברים שבעבר לא אכלו, כולל ״ירוקים״
דוגמה משישי שבת הזה והקודם:
אתמול הכנתי:
מרק ירקות מכל הירקות האפשריים , עם קוסקוס מחיטה מלאה
קציצות/המבורגר בצל , עדשים שחורות מונבטות, בטטה
תפוחי אדמה בתנור
תבשיל בסגנון הודי - ברוקולי, כרובית, תפוחי אדמה, אפונה, כוסברה עם חלב קוקוס.
ברוקולי וכרובית משוחים בשמן זית ותבלינים - בתנור
עוגת לימון שקדים בחושה עם ריבת פירות יער (מתכון נטול גלוטן של מיקי - דבי, ממש טעים, שווה לך לנסות!
)
בשבוע שעבר - חמין טבעוני (זה תמיד להיט וממש מעולה בחורף)
מוקפץ סיני
פסטה ברוטב פטריות שונות
פשטידת ירוקים שונים (ברוקולי , תרד, מנגולד, פטרוזיליה בזיליקום