עוף בירקות וטרגון
[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2017/06/blog-post_7.html[/URL]
רכיבים:
בצל סגול אחד
פלפל אדום אחד
2 עגבניות בשלות
5 שיני שום קצוצים דק דק
3 ענפי טרגון (לא להגזים עם הטרגון, זה דומיננטי)
4 כרעיים עוף מחולקים לשוק וירך
רבע כוס שמן זית
תפו"א קטנטנים בקליפה חצויים
מלח גס ופלפל שחור
אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את נתחי העוף
מחממים את השמן ומטגנים להשחמה את נתחי העוף
באותה מחבת נטגן את הירקות החתוכים, נשחים אותם כשמונה דקות,
נחזיר לסיר את נתחי העוף, נוסיף שום, טרגון מלח ופלפל. כוס מים רותחים,
ננמיך את הלהבה ונכסה את הסיר כ-30-40 דקות.
בינתיים נשחים את תפו"א במחבת
נוסיף את תפו"א הצלויים למחבת עם נתחי העוף והירקות
ערבוב קל
ואז נכניס לגריל החם שבתנור לעוד חצי שעה.
[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2017/06/blog-post_7.html[/URL]
רכיבים:
בצל סגול אחד
פלפל אדום אחד
2 עגבניות בשלות
5 שיני שום קצוצים דק דק
3 ענפי טרגון (לא להגזים עם הטרגון, זה דומיננטי)
4 כרעיים עוף מחולקים לשוק וירך
רבע כוס שמן זית
תפו"א קטנטנים בקליפה חצויים
מלח גס ופלפל שחור
אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את נתחי העוף
מחממים את השמן ומטגנים להשחמה את נתחי העוף
באותה מחבת נטגן את הירקות החתוכים, נשחים אותם כשמונה דקות,
נחזיר לסיר את נתחי העוף, נוסיף שום, טרגון מלח ופלפל. כוס מים רותחים,
ננמיך את הלהבה ונכסה את הסיר כ-30-40 דקות.
בינתיים נשחים את תפו"א במחבת
נוסיף את תפו"א הצלויים למחבת עם נתחי העוף והירקות
ערבוב קל
ואז נכניס לגריל החם שבתנור לעוד חצי שעה.