אני אוכל אוכל טיבעי ככל האפשר רצוי אורגני
לחם שאני מכין בעצמי מקמח מלא אורגני ושמרים בלבד ( בלי שמן בלי מלח בלי סוכר)
כל יום סלט גדול ( חצי קילו) שמכיל עשבי טיבול , פירות, ירקות מכל הסוגים ומכל הצבעים , עלים של מורינגה , ועשבי בר אכילים ( מה שגודל בעונה שלו: חובזה, ריגלה , חרציות ...) הכל חתוך דק אבל בלי שום טיבול - (כשיש מגוון כלכך גדול בסלט גם לא צריך טיבול).
ביצים מהתרנגולות שאני מגדל בעצמי ואוכלות אוכל טיבעי ומרעה חופשי.
עוף - אורגני ללא אנטיביוטיקה.
דג סלמון או טונה - פעמיים בשבוע.
גבינה חצי אחוז - של תנובה שמכילה רק חלב ומלח.
אבוקדו אורגני .
פירות מהגינה - קלמנטינות תפוזים לימונים כל אחד בעונתו ...
נבטוטי עדשים אורגניות שאני מנביט .
שתיה תה שעשוי ממים רותחים ועלים של למון גראס ולואיזה מהגינה.
וכל הלולאים : ללא שמן, ללא סוכר, ללא ממתיקים, ללא קמח לבן, ללא עמילן, ללא כימיקלים ....