בוקר טוב עולם, מה שלום כולם..

ninga 3

New member
בוקר טוב עולם, מה שלום כולם..


הידעתם שחג פורים מעבר לפינה....

הידעתם שפסח מגיע...אוטוטוטוטוט....ואיתו הניקיונות המסיביים...
נשמח לטיפים בנושא ניקיונות הבית...כמובן שלקראת פסח, הבא עלינו לטובה...


 

לינדה7

New member
צהרים טובים לגילוש ולכל דיירי הפורום


תודה גילוש על הפינה ועל המתכון לעוגיות ..
העלתם את המתכון למאמרים בקטגוריה עוגיות"
המשך יום נעים וטוב.
לינדה
 

ninga 3

New member
עוגיות נהדרות פיסטוק ושוקולד מושלגות, הן נעלמות


עוגיות פיסטוק נהדרות של ג'ולי לבית אנטר
לבצק:
300 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
2 חלמונים
1/2 1 כוסות קמח רגיל
1/2 1 כוסות קורנפלור
שקית אינסטנט פודינג ווניל
סוכר ווניל (אפשר כף תמצית)
מערבבים תחילה את כל היבשים ומוסיפים חלמונים וחמאה, לשים עד קבלת בצק אחיד, סוגרים ומניחים במקרר לחצי שעה. (מינימום 10 דקות)...יוצרים שני נקניקים ארוזים בניילון נצמד, ומאפסנים במקרר לשעה, או בפריזר כ-20 דקות.

לציפוי:
כוס וחצי פיסטוק שבור גס
3/4 כוס סוכר
2-3 כפות מים
תמצית ווניל מיי זאער.
מוציאים מהמקרר/פריזר, וחותכים ברוחב 1/2 ס"מ, משטחים מעט עם היד (מאין קבץ' קטן) כמו פיתה קטנה, טובלים בציפוי, מניחים על נייר האפייה ואופים ב-180 מ' כ-20 דקות.
********************************************************************************

עוגיות שוקולד מושלגות רכות ונהדרות
100 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
200 גרם שוקולד מריר
2 כוסות קמח תופח או שקית אבקת אפיה
לציפוי: אבקת סוכר

ההכנה:
להקציף חמאה וסוכר
להוסיף: את שוקולד מומס
להכניס ביצה אחר ביצה
ולבסוף את הקמח
ללוש לבצק
*להקפיא לשעה
לייצר כדורים ולגלגל באבקת הסוכר
לפחות פעמיים
אופים בתנור בחום בינוני כ 8-דקות
לחכות עד שהעוגיות מתקררות
ההמתנה שווה

 
למעלה