..ועכשיו ברצינות - רעיונות
פטריות ממולאות גבינת קשיו
קיש מבצק פריך (על בסיס קמח מצה ומרגרינה מזולה) ממולא ממרח פטה שקדים לא-אפויה וירקות מעל.
פאי רועים שעשוי משכבת פטריות מוקפצות עם בצל ומעל זה שכבת פירה, ולתנור.
ניוקי תפו"א עם קמח מצה (יצא סוג של קניידלך..אבל לא נורא), ברוטב שמן זית, שום, עגבניות ותרד.
לביבות ירק עם קמח תפו"א.
שניצל מפירה עם קמח תפו"א בציפוי קמח מצה, מטוגן (אל תשאל אותי מתכון מדויק- תחפש את המתכון של talpa בפורום השכן ותעשה עליו איזו וריאציה..)
ממרח דמוי כבד מאגוזים וחצילים טחונים.
טבולה מכרובית (מעבדים את הכרובית במעבד מזון לכדי פירורים)
סושי מפירורי כרובית, באותה שיטה
פסטה זוקיני - כמו שעושים חברי הרואו.. אפשר לחלוט את הזוקיני כדי לדמות מרקם יותר רך שדומה לפסטה. אפשר להגיש עם רוטב עגבניות או רוטב "שמנת" קשיו.
מרקים שונים מכל הסוגים, סלטים חיים וסלטים מירקות קלויים.
לחמניות כשרות לפסח - לא ניסיתי את המתכון אבל זה היחיד שמצאתי עד כה, בקבוצות בישול בפייסבוק בטח יש עוד מתכונים:
http://thevlog.co.il/לחמניות-כשרות-לפסח/
המון המון קניידלך!
והמון פירה תפו"א.
קינוחים - לחפש מתכונים של קינוחי רואו, שמבוססים על אגוזים, תמרים, סילאן, שמן קוקוס, קרם קוקוס וכו'.
כוסמת מותר?
אם כן, זה בסיס להרבה דברים.
אם אפשר קינואה אז אפשר לעשות ממנה סלטים, טבולה, סושי, ממולאים, קציצות ותבשילים.
חייבת ללכת - אם יהיו לי עוד רעיונות, אשוב