תכנון פנימי מטבח
אשמח לחוכמת ההמונים בנושא מסוים - אני מצרף תמונה של תכנון המטבח שלנו (לא להתייחס למיקום המקרר/תנור/כיריים/כיור בתמונה).
מדובר על מטבח מקבילי - כאשר חלק אחד באורך 4 מטר (ורוחב 60 סטנדרטי) והאי באורך 3 מטר, ברוחב 1 מטר (פלוס מינוס כמה ס"מ).
אני מתחבט בשאלה איך למקם בצורה הכי טובה את הכיור והכיריים. האם לדעתכם יש הגיון במיקום גם הכיור וגם הכיריים על האי? (כמובן שעם משטח עבודה ביניהם וכ-40 ס"מ פנויים מכל צד של האי).
אציין כי א. אני מתכנן על כיריים רחבים ו-ב. המטבח יהיה פעיל, ולא ליופי בלבד ו-ג. זה לא בשרטוט אבל כנראה שלא רחוק מהמטבח יהיה עוד אזור בו יהיה אחסון לדברים שלא בשימוש יום יומי כך שהמטבח יכיל רק את מה שהוא באמת צריך.
בצורה הזו אני ממקסם את שטח הארונות שאוכל למקם בחלק השני של המטבח ושם לדעתי יהיו כל המכשירים הנוספים (מיקסר, טוסטר וכו')
מצד שני, זה מקטין לי את שטח העבודה האפשרי (רק ה-80 ס"מ על האי).
מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים?
תודה מראש
אשמח לחוכמת ההמונים בנושא מסוים - אני מצרף תמונה של תכנון המטבח שלנו (לא להתייחס למיקום המקרר/תנור/כיריים/כיור בתמונה).
מדובר על מטבח מקבילי - כאשר חלק אחד באורך 4 מטר (ורוחב 60 סטנדרטי) והאי באורך 3 מטר, ברוחב 1 מטר (פלוס מינוס כמה ס"מ).
אני מתחבט בשאלה איך למקם בצורה הכי טובה את הכיור והכיריים. האם לדעתכם יש הגיון במיקום גם הכיור וגם הכיריים על האי? (כמובן שעם משטח עבודה ביניהם וכ-40 ס"מ פנויים מכל צד של האי).
אציין כי א. אני מתכנן על כיריים רחבים ו-ב. המטבח יהיה פעיל, ולא ליופי בלבד ו-ג. זה לא בשרטוט אבל כנראה שלא רחוק מהמטבח יהיה עוד אזור בו יהיה אחסון לדברים שלא בשימוש יום יומי כך שהמטבח יכיל רק את מה שהוא באמת צריך.
בצורה הזו אני ממקסם את שטח הארונות שאוכל למקם בחלק השני של המטבח ושם לדעתי יהיו כל המכשירים הנוספים (מיקסר, טוסטר וכו')
מצד שני, זה מקטין לי את שטח העבודה האפשרי (רק ה-80 ס"מ על האי).
מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים?
תודה מראש