תכנון מטבח ראשוני
לפני פגישה עם חברות מטבחים, מנסה לחשוב מה אני רוצה וצריכה
הדילמה היא לגבי רוחבי מגירות וסוגיהן-
אם אני רוצה את הכיור ממורכז לחלון אזי מצד ימין שלו ישאר לי 90 ס"מ.
67 ס"מ ילכו לטובת פינה מתה (אני לא אוהבת פינות במטבחים)
ואז בין הפינה לכיור נשאר לי משהו כמו 23 ס"מ-זה מאפשר לעשות משהו שימושי בכלל? אולי לבנות מגירות לכל הפיציפקס שאף פעם אין להם מקום (שקיות לסנדיביצים/ניילון נצמד/נייר כסף/מגבות מטבח/עטים ומספריים לשימוש היומיומי)?
אולי מגירת תבלינים?
מגירת בקבוקים?
אולי בכלל להשאיר פתוח לכוורת בקבוקי יין? (האמת שאנחנו לא שותים אלכוהול בכלל ואין לנו יין בבית אז זה רעיון הרבה פחות שימושי).
לוותר על מרכוז הכיור? ואז אולי כבר עדיף לשים את המדיח בצד הזה, זה יהיה נורא?
לפני פגישה עם חברות מטבחים, מנסה לחשוב מה אני רוצה וצריכה
הדילמה היא לגבי רוחבי מגירות וסוגיהן-
אם אני רוצה את הכיור ממורכז לחלון אזי מצד ימין שלו ישאר לי 90 ס"מ.
67 ס"מ ילכו לטובת פינה מתה (אני לא אוהבת פינות במטבחים)
ואז בין הפינה לכיור נשאר לי משהו כמו 23 ס"מ-זה מאפשר לעשות משהו שימושי בכלל? אולי לבנות מגירות לכל הפיציפקס שאף פעם אין להם מקום (שקיות לסנדיביצים/ניילון נצמד/נייר כסף/מגבות מטבח/עטים ומספריים לשימוש היומיומי)?
אולי מגירת תבלינים?
מגירת בקבוקים?
אולי בכלל להשאיר פתוח לכוורת בקבוקי יין? (האמת שאנחנו לא שותים אלכוהול בכלל ואין לנו יין בבית אז זה רעיון הרבה פחות שימושי).
לוותר על מרכוז הכיור? ואז אולי כבר עדיף לשים את המדיח בצד הזה, זה יהיה נורא?