תחליף לבצל מטוגן
שלום,
רציתי לשאול האם לדעתכם במתכון הזה אפשר להחליף את הבצל המטוגן בבצל מיובש (לא מטוגן) שקונים מוכן פלוס מעט שמן זית ישר לתוך העיסה?
מקוה שלא תקראו לי עצלנית, אבל המתכון מורכב מידי לטעמי ומשתמשים בהמון כלים שאחר כך צריך לשטוף, אני מנסה לפשט. ואולי גם זה יותר בריא כי חוסכים את הטיגון
שלום,
רציתי לשאול האם לדעתכם במתכון הזה אפשר להחליף את הבצל המטוגן בבצל מיובש (לא מטוגן) שקונים מוכן פלוס מעט שמן זית ישר לתוך העיסה?
מקוה שלא תקראו לי עצלנית, אבל המתכון מורכב מידי לטעמי ומשתמשים בהמון כלים שאחר כך צריך לשטוף, אני מנסה לפשט. ואולי גם זה יותר בריא כי חוסכים את הטיגון