אני עושה לבד חזרת עם סלק
מבושל בסיר לחץ.
מצאתי חזרת בטוב טעם, טיילתי שם עם בתי, איזה דברים טובים ומיוחדים יש להם !
ימית יש לי חדשות שבילך, ממזמן לא מגרדים בידיים חזרת, זה היה לפני עידן המיקסרים,
אחרי בישול הסלק , מקררת ומקלפת ומעבירה במיקסר בסכין שעושה כמו חוטים דקים, אח"כ את החזרת בבלנדר עם החומץ , הממתיק ומלח!
כשהייתי היום בטיב טעם , בדקתי איזה חומרים מכילה החזרת המוכנה, שומו שמיים, מה שהם מכניסים שם , כנראה שאחרת זה לא ישמר כל כך הרבה זמן !