תבנ - עוד עוגה שילדים אוהבים.
אני מחפשת עוד כאלו, ואעביר לפה. עוגת קוקוס ושוקולד מגורר רכיבים: עוגת קוקוס ושוקולד מגורר החומרים: 7 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח 1 חב´ אבקת אפיה 150 גרם שוקולד מריר מגורר 100 גרם פתיתי קוקוס 1 כוס שמן כפית תמצית וניל לסירופ: 1/3 כוס מים פושרים + כפית תמצית וניל לקרם: 100 גרם שוקולד מריר + 50 גרם מרגרינה+ כף סוכר+ 2 כפות מים+ כף דבש. אופן הכנה: אופן ההכנה: 1.להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב. 2.בקערה נפרדת לערבל את החלמונים עם השמן והוניל . 3. בקערה שלישית (כן, יש הרבה כלים לשטוף) לערבב קמח עם קוקוס א.אפיה ושוקולד. קונסטרוקציה: לשפוך תוכן קערה 1 (חלבונים +סוכר) לקערה 2 (חלמונים+שמן+וניל) להוסיף את קערה 3 (קמח+א.אפיה+קוקוס+ שוקולד) לערבב בעדינות עם כף עץ עד שכל החומרים היבשים נבלעים בתערובת. לשמן תבנית קפיצית מס´ 26 (אני עושה בפיירקס מלבנית גדולה) ולאפות בתנור שחומם מראש (חשוב!) כ- 50 דקות. אחרי האפיה כשהעוגה עוד חמה לערבב 1/3 כוס מים פושרים עם כפית תמצית וניל ולפזר על העוגה בעזרת כף (זה שומר על העוגה לחה ורכה). לקרם: לבשל את כל המרכיבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. לערבב ולשפוך על העוגה. לאכול אחרי שכל העסק מתקרר מקור המתכון: אמא של צליל ואופק
אני מחפשת עוד כאלו, ואעביר לפה. עוגת קוקוס ושוקולד מגורר רכיבים: עוגת קוקוס ושוקולד מגורר החומרים: 7 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח 1 חב´ אבקת אפיה 150 גרם שוקולד מריר מגורר 100 גרם פתיתי קוקוס 1 כוס שמן כפית תמצית וניל לסירופ: 1/3 כוס מים פושרים + כפית תמצית וניל לקרם: 100 גרם שוקולד מריר + 50 גרם מרגרינה+ כף סוכר+ 2 כפות מים+ כף דבש. אופן הכנה: אופן ההכנה: 1.להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב. 2.בקערה נפרדת לערבל את החלמונים עם השמן והוניל . 3. בקערה שלישית (כן, יש הרבה כלים לשטוף) לערבב קמח עם קוקוס א.אפיה ושוקולד. קונסטרוקציה: לשפוך תוכן קערה 1 (חלבונים +סוכר) לקערה 2 (חלמונים+שמן+וניל) להוסיף את קערה 3 (קמח+א.אפיה+קוקוס+ שוקולד) לערבב בעדינות עם כף עץ עד שכל החומרים היבשים נבלעים בתערובת. לשמן תבנית קפיצית מס´ 26 (אני עושה בפיירקס מלבנית גדולה) ולאפות בתנור שחומם מראש (חשוב!) כ- 50 דקות. אחרי האפיה כשהעוגה עוד חמה לערבב 1/3 כוס מים פושרים עם כפית תמצית וניל ולפזר על העוגה בעזרת כף (זה שומר על העוגה לחה ורכה). לקרם: לבשל את כל המרכיבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. לערבב ולשפוך על העוגה. לאכול אחרי שכל העסק מתקרר מקור המתכון: אמא של צליל ואופק