שלום לכל החברים,שאלה לתותחים שביניכם

21פנאן

New member
משהו שטעמתי בדרא"מ

מסתבר ששם הפרנט ברנקה טפס חזק. ממש חזק... הם שותים אותו נקי או עם קולה (דווקא לא רע בכלל) בלי קשר לדג'סטיף סתם לכיף שלהם. בעיקר אפשר לראות את זה בארגנטינה ששם הם מוכרים את הפרנט כמעט תמיד עם קולה במארז מיוחד...
 
דג'סטיפים עבורי

העדפה ראשונה - ויסקי מעושן ו/או כבולי. אוניקם זה פשוט משקה קשה, ואני שותה אותו לעתים רחוקות. רשמים על אנדרברג (תחתית העמוד). בקיץ זה נחמד להוריד צ'ייסר שנפאס קפוא לקינוח, מתאים גם לארוחות יותר קלות. אני לא ממליץ "להיכנס חזק לעניין", אני ממליץ לשתות מה שטעים לך ומה שאתה אוהב. אם מה שאתה אוהב זה ייגר, אתה צריך להגיד על הזין שלי כל הפלצנים כמו 'אין חיה כזו' ולשתות מה שאתה אוהב...
 

boots1

New member
אני באופן אישי ממליצה על

קוזה נרה- דז'סטיף חדש בישראל בטעם ליקריץ עם טעם ארוך - טעם מעודן עם אחוזי אלכוהול סיבירים 21% שלא עושים "קיל" אחרי הכוסית הראשונה - פעם אמרו ש"אפשר לרמות רק בני אדם אך לא את בני המעיים"... את הכיור במטבח לא הייתי שותפת איתו - אני מבטיחה שהטעם לא מזכיר ולא מתקרב לייגר או לפרנה או לרמזוטי. OR83 וGERMAN אשמח לקבל את תגובתכם. מקווה שיש פה מישהו שבאמת טעם ויכול להצטרף להמלצתי או לסתור במידה וחושב אחרת.
 

temptation411

New member
עם 21 אחוז אלכוהול הוא יותר מתאים לאפרטיף

ומומלץ לערבב אותו עם נסטי אננס מנגו..או בשוט עם חצי שמן זית
 

The German

New member
אני לא יודע איפה אפשר להשיג ../images/Emo10.gif

אני מת לעשות עליו כמה ניסויים! ואולי לפרסם אותם
 
למעלה