שדרוג לאנטיפסטי ועוגה פרועה
פצחתי בדיאטה
אז מגוונת בסלטים.
יצא לי סלט מושלם,
לא בהכרח חסכוני בקלוריות, אבל בהחלט שווה המלצה.
הסלט מעט כבד. הוא לא על תקן סלט, יותר על תקן תוספת של מנת ירקות אלגנטית.
הכנתי אנטיפסטי (גזר, קוביות בטטה, פרחי כרובית, סלק וגמבה) - להכין הכל בשכבה אחת, מוברש במעט שמן
הוספתי קוביות בולגרית מעודנת (המעודנת יותר מתאימה כאן, הבולגרית הרגילה תהיה עזה מדי).
קרעי זיתים
מעט מלח, פלפל שחור גרוס (ואולי גם ממש טיפה שמן, אבל לא בטוח שצריך, כי ממילא הירקות כבר מוברשים בשמן)
את קוביות סלק מוסיפים בערבוב קל בסוף.
התמונה כאן מסיום ממה שנשאר.
ותמונה של עוגת יום ההולדת שלי. רציתי כיוון היער השחור, אבל לא בדיוק היער השחור. בוויזן שלי רציתי עוגה כפרית פרועה, לכן המראה כך, אבל יצא פחות פוטוגני ממה שחשבתי שייצא
הכנתי את עוגת השוקולד של פירגה, באמצע קרם גבינה של חנהפ, ריבת תות מהולה במיץ לימון, ומעל שוקולד מריר קצוץ. יצא ממש טעים, לאחר שלושה ימים במקרר אפילו השתדרגה. בפעם הבאה אוסיף יותר ריבה וארטיב מעט את העוגה (כי הרטיבות של העוגה היא מה ששדרגה אותה מהיום השלישי במקרר).
פצחתי בדיאטה
יצא לי סלט מושלם,
לא בהכרח חסכוני בקלוריות, אבל בהחלט שווה המלצה.
הסלט מעט כבד. הוא לא על תקן סלט, יותר על תקן תוספת של מנת ירקות אלגנטית.
הכנתי אנטיפסטי (גזר, קוביות בטטה, פרחי כרובית, סלק וגמבה) - להכין הכל בשכבה אחת, מוברש במעט שמן
הוספתי קוביות בולגרית מעודנת (המעודנת יותר מתאימה כאן, הבולגרית הרגילה תהיה עזה מדי).
קרעי זיתים
מעט מלח, פלפל שחור גרוס (ואולי גם ממש טיפה שמן, אבל לא בטוח שצריך, כי ממילא הירקות כבר מוברשים בשמן)
את קוביות סלק מוסיפים בערבוב קל בסוף.
התמונה כאן מסיום ממה שנשאר.
ותמונה של עוגת יום ההולדת שלי. רציתי כיוון היער השחור, אבל לא בדיוק היער השחור. בוויזן שלי רציתי עוגה כפרית פרועה, לכן המראה כך, אבל יצא פחות פוטוגני ממה שחשבתי שייצא
הכנתי את עוגת השוקולד של פירגה, באמצע קרם גבינה של חנהפ, ריבת תות מהולה במיץ לימון, ומעל שוקולד מריר קצוץ. יצא ממש טעים, לאחר שלושה ימים במקרר אפילו השתדרגה. בפעם הבאה אוסיף יותר ריבה וארטיב מעט את העוגה (כי הרטיבות של העוגה היא מה ששדרגה אותה מהיום השלישי במקרר).