שבוע טוב, שאלה לגבי אפיית דג בתנור
שלום לכולם,
לפני שבת ניסיתי להכין דג בתנור - הלכתי עם המתכון הכי פשוט שיכולתי למצוא (אני לא בדיוק מנוסה בה
).
לא יצא טוב כל כך...
בקיצור, אל השאלה שלא קשורה בהכרח לנ"ל - כשאופים דג בתנור בשרי צריך, למיטב הבנתי, לעטוף את התבנית בשתי שכבות של נייר כסף. האם העטיפה הזו משפיעה על האפייה? גורמת לדג לצאת רטוב מדי? לח מדי? יש משהו שצריך לעשות כשאופים ככה דג?
שלום לכולם,
לפני שבת ניסיתי להכין דג בתנור - הלכתי עם המתכון הכי פשוט שיכולתי למצוא (אני לא בדיוק מנוסה בה
לא יצא טוב כל כך...
בקיצור, אל השאלה שלא קשורה בהכרח לנ"ל - כשאופים דג בתנור בשרי צריך, למיטב הבנתי, לעטוף את התבנית בשתי שכבות של נייר כסף. האם העטיפה הזו משפיעה על האפייה? גורמת לדג לצאת רטוב מדי? לח מדי? יש משהו שצריך לעשות כשאופים ככה דג?