שבוע טוב. אפשר שרשור מתכוני לאטקס בבקשה?

shira1960

Active member
אצלינו כן נהוג להוסיף בצל מגורד לתערובת

אני לא מכינה באופן עקרוני כי שונאת שונאת שונאת לטגן ואוהבת אוהבת אוהבת לטקס כך שיצא שהייתי אוכלת אותם הישר מהמחבת!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אז כמובן שהכנתי לביבות תפ"א אתמול, בדירת הסקי, עם בצל מגורר

ובלי קמח.
ועם פומפיה קטנה ולא נוחה שקנינו בסופר בדרך לאתר הסקי.
10 תפ"א+2 בצלים בפומפיה זוועתית!!!
סחטתי את הצורה של הנוזלים. יצאו נהדרים. בלי קמח,אמרתי?

הולכת להכין מרק עדשים להערב..
 

חנהפ

Active member
סיזיפי, משהו. תהני לך מה-


 

mיטלמן

Well-known member
אם אין תמונה, כמו עץ נופל לבד ביער.

לא שוכחת את הנפלאות על המעקה של ביקתת הסקי (בקתת הסקי כנראה רק בדמיון שלי), אבל התמונות היו משהו,
בבקשה, עוד פעם.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא רק בדימיון-אכן היה מעקה, אבל הפעם מעקה פחות מרשים

אז לא צילמתי עליו.
אנסה לארגן משהו מחר-מחרתיים.
 
למעלה