כן, ויתרתי על האפייה, כי באמת בשביל חג קצר אין טעם לקלקל
טעמים. מצד שני, אני לא רוצה או מוכנה לעמוד ולטגן שעות. גם לא מסוגלת (חבר שלנו עמד השבוע וטיגן והקפיא 150 לביבות-ירק. 3 שעות. תנו לי אקדח, אני גומרת את עצמי הרבה יותר מהר ונקי).
באי הבית יודעים למה (לא) לצפות. אז בחיק המשפחה יהיו לי ורק לי סופגניות בודדות דלות פחמימה אפויות - מתכון מיוחד עם קמח שקדים, אנסה אותו מחר - ולאחרים קנויות קטנות. אכין לביבות מטוגנות - אכין לו לאטקס (תודה על המתכון) ואוסיף לביבות גבינה ותפוחים מתוקות, רק מטופו במקום גבינה לבנה כי יש פה קטנטונת אלרגית.
אבל, אלה כמויות ממש קטנות אז אין בעיה. יש לי אירוח גדול יותר ביום
חמישי, וכשהזמנתי פשוט אמרתי שאשמח לארח את מי שמוכן ורוצה להתארח
ללא כל טיגונים. והנה, יש אורחים...
. עדיין צריכה להחליט על תפריט, אבל יש עוד קצת זמן. תודה עדיקים וחג אורים שמח.