שאלה על סלק ,
רציתי לדעת אם סלק אדום מקפיץ את הסוכר ?
והאם אתם משלבים בארוחה תוספת של סלט סלק -אדום ?
חברים הביאו לנו קערה עם סלק אדום גזר מגורר ותפוץ חמוץ מגורר,
בתיבול של :מעט שמן-זית,מלח פלפל ,מיץ -לימון מעט אבקת -שום,
עלי סלרי,עלי -פטרוזיליה,מעט כוסברה -ועלי-נענע. קצוצים..
שמרתי במקרר,ולא אכלתי ,מחשש שזה יקפיץ את הסוכר.
אשמח לדעת מנסיונכם:
האם זהו סלט שמתאים לחולי -סוכרת ?
האם 3 כפות סלט כזה ,יקפיצו את הסוכר ?
רציתי לדעת אם סלק אדום מקפיץ את הסוכר ?
והאם אתם משלבים בארוחה תוספת של סלט סלק -אדום ?
חברים הביאו לנו קערה עם סלק אדום גזר מגורר ותפוץ חמוץ מגורר,
בתיבול של :מעט שמן-זית,מלח פלפל ,מיץ -לימון מעט אבקת -שום,
עלי סלרי,עלי -פטרוזיליה,מעט כוסברה -ועלי-נענע. קצוצים..
שמרתי במקרר,ולא אכלתי ,מחשש שזה יקפיץ את הסוכר.
אשמח לדעת מנסיונכם:
האם זהו סלט שמתאים לחולי -סוכרת ?
האם 3 כפות סלט כזה ,יקפיצו את הסוכר ?