שאלה על סוגי קמח.
שבת שלום לכולם.
השאלה בקיצור - איך להכין קמח שמרים כשיש לי קמח רגיל ושקיות שמרים נמסים/יבשים או איך שקוראים לזה.
ברמת הבישול שלי (נמוכה מאד) וברמת האפיה שלי (בקו האפס המוחלט) אני רוצה לפעמים להכין (או לפחות לנסות) משהו לא שגרתי.
כבר כמה זמן שאני מפנטז על כמה מאפים. אבל לקנות לכל מאפה את סוג הקמח שלו - לא מתאים לי. בקצב שאני ניגש לזה - סיכוי סביר ביותר שאם אקנה לכל מאפה את הקמח המיוחד לו (וכנראה יש כמה עשרות סוגים בסופרמרקט) אמצא עצמי תקוע עם כמה טונות קמח לא מנוצל.
לכן אני מחזיק רק קמח לבן רגיל (וגם זה במקרר כי אצלי שני קילו קמח שקניתי זה משהו שיכול להחזיק קרוב לשנה).
אז למשל איך להכין קמח שמרים.
תודה לכל המסייעים והמייעצים.
ובכל מקרה אתם מוזמנים:
http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/abapolanya
שבת שלום לכולם.
השאלה בקיצור - איך להכין קמח שמרים כשיש לי קמח רגיל ושקיות שמרים נמסים/יבשים או איך שקוראים לזה.
ברמת הבישול שלי (נמוכה מאד) וברמת האפיה שלי (בקו האפס המוחלט) אני רוצה לפעמים להכין (או לפחות לנסות) משהו לא שגרתי.
כבר כמה זמן שאני מפנטז על כמה מאפים. אבל לקנות לכל מאפה את סוג הקמח שלו - לא מתאים לי. בקצב שאני ניגש לזה - סיכוי סביר ביותר שאם אקנה לכל מאפה את הקמח המיוחד לו (וכנראה יש כמה עשרות סוגים בסופרמרקט) אמצא עצמי תקוע עם כמה טונות קמח לא מנוצל.
לכן אני מחזיק רק קמח לבן רגיל (וגם זה במקרר כי אצלי שני קילו קמח שקניתי זה משהו שיכול להחזיק קרוב לשנה).
אז למשל איך להכין קמח שמרים.
תודה לכל המסייעים והמייעצים.
ובכל מקרה אתם מוזמנים:
http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/abapolanya