שאלה לפני תום חג פסח

משתפרת1

Well-known member
איך אתם מכינים מצה בריי?
שוברים מצה ורבע לשברים קטנים. מרטיבים בחלב (כמות שנספגת במצות). גם כאן נדרשת סבלנות, שיהיה מספיק זמן למצות לספוג את החלב כך שהמציה (כך קראו לזה בבית הורי שדבקו בשפה העברית מסיבות אידאולוגיות) המטוגנת לא תצא יבשה ודחוסה. מוסיפים ביצה טרופה, מלח ופלפל (אצלי לא מוסיפים כפית סוכר, יש כאלה שכן) ומערבבים. רצוי לטגן בחמאה.
אני אוכלת את זה עם חזרת, ואפשר גם גבינה (מעדיפה קוטג')
 

raya

Well-known member
לא הכנתי אף פעם, ואין לי כוונה להכין.
 
למעלה