כנ"ל
M Mikey Weiss New member 13/10/12 #34 וואו.פשוט וואו. זו מתיחה, נכון? את לא באמת כתבת את הנאום הזה ברצינות.
ו ורדונה2 New member 13/10/12 #35 "נאום" זאת דעתי. לא מסכימה איתה- בכייף שלך אבל אהבתי ת'דרמטיות המעושה
O omer719 New member 10/10/12 #6 הגיע הזמן... אני חושב שהפסקתי בדיוק בזמן איתם, בסיום עונה 7... בערך משם החלה הנפילה, אם לא לפני...
O omer719 New member 13/10/12 #25 זה מאוד יאכזב אותי, כי עדיין, כן יצאו משם אמנים ענקיים. אבל... זה נראה הכיוון, העונות נחלשות, בזמן שפורמטים אחרים מגיעים לארץ. אבל אי אפשר לדעת, הלוואי שלא
זה מאוד יאכזב אותי, כי עדיין, כן יצאו משם אמנים ענקיים. אבל... זה נראה הכיוון, העונות נחלשות, בזמן שפורמטים אחרים מגיעים לארץ. אבל אי אפשר לדעת, הלוואי שלא
M MoRoSH11 New member 13/10/12 #31 גם אותי באמת הלוואי שלא, גם כי אני אוהבת את התכנית הזאת, וגם בגלל הפורום שלי.
L lakilaki12 New member 10/10/12 #11 זה בטח יהיה גרוע. כי כנראה עוד פעם יביאו חרא שופטים כמו שעשו ב-The voice. במיוחד אביב שהרס את העונה ברגע שהעביר את דנה. אריאל
זה בטח יהיה גרוע. כי כנראה עוד פעם יביאו חרא שופטים כמו שעשו ב-The voice. במיוחד אביב שהרס את העונה ברגע שהעביר את דנה. אריאל
O omer719 New member 10/10/12 #12 דנה דור אחת ההחלטות ההזויות. מעניין את מי הם כבר יכולים להביא כשופטים... מי עוד נשאר לנו אלא אם כן הם יצליחו להביא אנשים ממש גדולים כמו שלמה ארצי או ריטה.
דנה דור אחת ההחלטות ההזויות. מעניין את מי הם כבר יכולים להביא כשופטים... מי עוד נשאר לנו אלא אם כן הם יצליחו להביא אנשים ממש גדולים כמו שלמה ארצי או ריטה.
O omer719 New member 10/10/12 #14 במה זה שונה? לא יצא לי לראות את הבריטי עדיין, אני שוקל להשלים איזה כמה עונות נבחרות.
E Eurovision Aces New member 10/10/12 #15 זה בעיקר עניין של אווירה ואין ממש דרמות מתוסרטות כמו שהיו באודישנים האמריקאים השנה בכל מקרה, ממליץ לך להשלים את עונה 8 (שהייתה לא מזמן)
זה בעיקר עניין של אווירה ואין ממש דרמות מתוסרטות כמו שהיו באודישנים האמריקאים השנה בכל מקרה, ממליץ לך להשלים את עונה 8 (שהייתה לא מזמן)
O omer719 New member 10/10/12 #16 המליצו לי עליה ואממ כן העונה היו קטעים מזה מוגזמים שברור שהם לא אותנטיים בכלל. אבל לא נורא, אני מצאתי את עצמי נהנה מאוד מהאודישנים העונה, יותר מהקודמת.
המליצו לי עליה ואממ כן העונה היו קטעים מזה מוגזמים שברור שהם לא אותנטיים בכלל. אבל לא נורא, אני מצאתי את עצמי נהנה מאוד מהאודישנים העונה, יותר מהקודמת.
ו ורדונה2 New member 10/10/12 #18 וואי לגמרי!!! ממש נראה כאילו הם ליהקו שחקניות שיעשו דרמות ו"ריכולים" מול המצלמה. לא ברור כבר כמה מבויים וכמה אמיתי. צריך לצאת מנק' הנחה בארה"ב שהכל שקרי, בחיי איזה מעצבן זה... מעדיפה כבר בלי השטויות האלה, באמת שהפורמט מספיק מעניין בלי כל החרטה הזה.
וואי לגמרי!!! ממש נראה כאילו הם ליהקו שחקניות שיעשו דרמות ו"ריכולים" מול המצלמה. לא ברור כבר כמה מבויים וכמה אמיתי. צריך לצאת מנק' הנחה בארה"ב שהכל שקרי, בחיי איזה מעצבן זה... מעדיפה כבר בלי השטויות האלה, באמת שהפורמט מספיק מעניין בלי כל החרטה הזה.