בעיקרון, על מנת לאזן את הגוף יש להמנע ממזונות
שגורמים להפרשת חומצה בכמות גבוהה, מומלץ להמנע מחלבון שמקורו מהחי, עמילנים בכמות רבה מכוס ביום, לחמים ובצקים, כי אלה גורמים להפרשת חומצה מירבית ומחלישים את הגוף שלנו.
לא כתבתי את הדברים מתוך שרלטנות. רציתי לתרום בחזרה מאחר ואני נתרמת רבות מהרעינות והפתרונותהמוצעים בו.
למדתי נושאים שונים ברפואה טבעית, לא מיד התחברתי לתזונה. אבל לצערי חליתי במחלה חשוכת מרפא שלא ניתן להרפא ממנה על פי הרפואה המערבית ולשמחתי השינוי התזונתי שקשור לטבעונות, להמנעות מגלוטן ומעמילנים, שינו את המצב לגמרי וניתן לראות הבה משמעותית במצבי הרפואי ב-MRI כמו בחזרה של תפקוד איברים בגופי שהשתתקו.
אין לי ספק, גם מתוך חוויה אישית וגם בזכות המורים הנפלאים שזכיתי ללמוד אצלם, שהמחלות כולן הן תוצאה של גורמים שוניםם אבל הקטליזטור שלהן היא מידת הרעילות של הגוף שמושפעת מחשיפה תלכימיקלים, מערכת העיכול וכו'.
ברור לי שהפורום לא עוסק בבריאות אבל השאלה נשאלה ואני שמחתי להשתתף בדיון, מאחר שאין לי מה לתרום כשזה מגיע למתכונים, לצערי...
שגורמים להפרשת חומצה בכמות גבוהה, מומלץ להמנע מחלבון שמקורו מהחי, עמילנים בכמות רבה מכוס ביום, לחמים ובצקים, כי אלה גורמים להפרשת חומצה מירבית ומחלישים את הגוף שלנו.
לא כתבתי את הדברים מתוך שרלטנות. רציתי לתרום בחזרה מאחר ואני נתרמת רבות מהרעינות והפתרונותהמוצעים בו.
למדתי נושאים שונים ברפואה טבעית, לא מיד התחברתי לתזונה. אבל לצערי חליתי במחלה חשוכת מרפא שלא ניתן להרפא ממנה על פי הרפואה המערבית ולשמחתי השינוי התזונתי שקשור לטבעונות, להמנעות מגלוטן ומעמילנים, שינו את המצב לגמרי וניתן לראות הבה משמעותית במצבי הרפואי ב-MRI כמו בחזרה של תפקוד איברים בגופי שהשתתקו.
אין לי ספק, גם מתוך חוויה אישית וגם בזכות המורים הנפלאים שזכיתי ללמוד אצלם, שהמחלות כולן הן תוצאה של גורמים שוניםם אבל הקטליזטור שלהן היא מידת הרעילות של הגוף שמושפעת מחשיפה תלכימיקלים, מערכת העיכול וכו'.
ברור לי שהפורום לא עוסק בבריאות אבל השאלה נשאלה ואני שמחתי להשתתף בדיון, מאחר שאין לי מה לתרום כשזה מגיע למתכונים, לצערי...