פסטה ברוטב אדום (צמחוני) צעד צעד
בצל אדום(אפשר גם רגיל) אחד קצוץ לטבעות פלפל חריף (אפשר מתוק למי שלא אוהב מעט חריף) 4 שיני שום מעוכות 5 עגבניות קצוצות במנדולינה(או בגודל קוביות לסלט) 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מחוקה מלח (יש לקחת בחשבון את המליחות של אבקת המרק) 2 כפיות אורגנו יבש 1כף מרק עוף פרווה 2 כפות רסק עגבניות 4 כפות שמן לטיגון אני משתמש בקנולה 3/4 חבילה ספגטי כף מלח להכנת הספגטי כ 3ליטר מים רתוחים להכנת הספגטי בתמונה הבצל האדום כאשר חתכתי לו "פנס" הפינה כדיי שישב טוב על הקרש בזמן החיתוך
בצל אדום(אפשר גם רגיל) אחד קצוץ לטבעות פלפל חריף (אפשר מתוק למי שלא אוהב מעט חריף) 4 שיני שום מעוכות 5 עגבניות קצוצות במנדולינה(או בגודל קוביות לסלט) 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מחוקה מלח (יש לקחת בחשבון את המליחות של אבקת המרק) 2 כפיות אורגנו יבש 1כף מרק עוף פרווה 2 כפות רסק עגבניות 4 כפות שמן לטיגון אני משתמש בקנולה 3/4 חבילה ספגטי כף מלח להכנת הספגטי כ 3ליטר מים רתוחים להכנת הספגטי בתמונה הבצל האדום כאשר חתכתי לו "פנס" הפינה כדיי שישב טוב על הקרש בזמן החיתוך