כמה פלפלים חריפים מיובשים, ככל הנראה קאיין, והכנתי ממרח חריף.
בחיי, זה יצא כל כך חריף, אפילו לאחר דילול עם עגבניות מרוסקות - חוץ ממני אף אחד לא רוצה לאכול מזה.
נראה לי שלהבא אהיה פחות נדיב עם הכמויות.
זה שהפלפלים מגיעים בלי מד חריפות!
אני קניתי פלפלים יבשים שלמים, קטנים, הוספתי שלושה לתבשיל ורק אני יכולתי לאכול אותו, וגם לי היה חריף מדי.
אבל בצורה מוגזמת בטירוף.
החבאתי אותם במקפיא... ואני יודעת שמתישהו הם יצטרכו לצאת מסיביר ולא לשוב.