תמיד כשהכנתי תבשיל שעועית עם בשר זה מעולם לא יצא כמו אצל המסעדה של פרג'י ביפו ליד השעון
עכשיו רק לאחרונה הבנתי שהם מוסיפים לתבשיל פילפל צ'ומה שהם מכינים ולכן הטעם המיוחד
אז טוב, למרות שזה לא אוטו הדוור כמו שפרג'י בטח הכין ובכל זאת הושטתי יד למדף בסופר
ולקחתי את הפלפל צ'ומה הראשון שראו עיניי
זה היה של חברת אוליביה (תנובה)
וזה היה לי טעים, יותר טעים מפרג'י חחחח
זה היה גם חריף מאד.
לכן הצנצנת נגמרה מהר.
אבל מה הבאסה?
האוליבטים הפסיקו לייצר את הפלפל צ'ומה הספציפית הזאת.
לקחתי כמה צנצנות של חברות שונות, אבל זה אפילו לא מתקרב כהוא זה לאוליבטית.
הפכתי עולמות בכל מיני סופרים, אולי נשארה צנצנת אוליביה אחת לרפואה ולא היתה.
עכשיו בלית ברירה אני חושב להתחיל להכין בעצמי.
פלפל חריף יש לי מלא בבית, בחריפות גבוהה אפילו
שום יש.
כמון יש.
אפילו קימל טחון (כרויה) יש.
אז מה מונע ממני?
אני צריך את ההצתה הראשונית הזאת שאומרת: "יאללה חארק טיזאק" (תזיז ת'תחת)
בטח הראשון לא יצא מוצלח מי יודע מה.
אבל עדיף לא מוצלח אחד במקרר משניים שאין.
שלום לך אוליביה....
נעמת לי מאד.
כל כך חבל לי שהלכת מבלי שוב.
עכשיו רק לאחרונה הבנתי שהם מוסיפים לתבשיל פילפל צ'ומה שהם מכינים ולכן הטעם המיוחד
אז טוב, למרות שזה לא אוטו הדוור כמו שפרג'י בטח הכין ובכל זאת הושטתי יד למדף בסופר
ולקחתי את הפלפל צ'ומה הראשון שראו עיניי
זה היה של חברת אוליביה (תנובה)
וזה היה לי טעים, יותר טעים מפרג'י חחחח
זה היה גם חריף מאד.
לכן הצנצנת נגמרה מהר.
אבל מה הבאסה?
האוליבטים הפסיקו לייצר את הפלפל צ'ומה הספציפית הזאת.
לקחתי כמה צנצנות של חברות שונות, אבל זה אפילו לא מתקרב כהוא זה לאוליבטית.
הפכתי עולמות בכל מיני סופרים, אולי נשארה צנצנת אוליביה אחת לרפואה ולא היתה.
עכשיו בלית ברירה אני חושב להתחיל להכין בעצמי.
פלפל חריף יש לי מלא בבית, בחריפות גבוהה אפילו
שום יש.
כמון יש.
אפילו קימל טחון (כרויה) יש.
אז מה מונע ממני?
אני צריך את ההצתה הראשונית הזאת שאומרת: "יאללה חארק טיזאק" (תזיז ת'תחת)
בטח הראשון לא יצא מוצלח מי יודע מה.
אבל עדיף לא מוצלח אחד במקרר משניים שאין.
שלום לך אוליביה....
נעמת לי מאד.
כל כך חבל לי שהלכת מבלי שוב.