פאי לימון מרנג, מישהו?

tamysh1

New member
נראה משו-משו... ../images/Emo67.gif

עוד רעיון לניצול חלבונים- פבולבה או נשיקות מרנג מחלמונים ניתן להכין קרם פטיסייר או קרם וניל ובכלל חלבונים וחלמונים ניתנים להקפאה
 

d a p h n a

New member
כן, בהחלט, פשוט המתכון הזה קצת טפשי....

במובן זה שמשתמשים בשלושה חלמונים אבל ארבעה חלבונים. שזה קצת חבל. ובתכל'ס, יצא הרבה הרבה יותר מדי מרנג. אפשר בהחלט להסתפק בפחות. אז נראה לי שבפעם הבאה אעשה שלושה חלמונים ושלושה חלבונים, ופשוט אכין פחות מרנג.
 
למעלה