תודה לכולן
אז ככה:
יתכן והייתי צריכה לתת נתון רקע נוסף... כל מה שיוגש - יוגש קר. האכילה תהיה בחוץ (ובשעות האלה כבר קר מאוד), כשעתיים לאחר היציאה מהבית. לכן, על אף שאני מאוד אוהבת את הרעיון של מרקים בכוסיות אישיות - בעייתי, גם לשינוע.
לגבי אגס מאפינס ופשטידות אישיות - יש למישהי מתכון שטעים גם קר?
חשבתי על רעיון נוסף, שנראה לי מדליק: יוגורט + גרנולה + פרי חתוך. את היוגורט אפשר לשים בחד"פ עם מכסה, ולהוסיף כבר את הפרי + גרנולה באותה הרגע להוסיף. מה דעתכן?
אז ככה:
יתכן והייתי צריכה לתת נתון רקע נוסף... כל מה שיוגש - יוגש קר. האכילה תהיה בחוץ (ובשעות האלה כבר קר מאוד), כשעתיים לאחר היציאה מהבית. לכן, על אף שאני מאוד אוהבת את הרעיון של מרקים בכוסיות אישיות - בעייתי, גם לשינוע.
לגבי אגס מאפינס ופשטידות אישיות - יש למישהי מתכון שטעים גם קר?
חשבתי על רעיון נוסף, שנראה לי מדליק: יוגורט + גרנולה + פרי חתוך. את היוגורט אפשר לשים בחד"פ עם מכסה, ולהוסיף כבר את הפרי + גרנולה באותה הרגע להוסיף. מה דעתכן?