מתכון: חלת נגיסות במילוי תפוח בדבש
הרעיון הוא להגיש חלה לשולחן, של נגיסות, שכל עיגול ממולא בתפוח בדבש למלית: חותכים תפוחי גרני סמית לפרוסות קטנות מטגנים במעט מחמאה, כמות נדיבה של דבש וטיפת סוכר חום מקרמלים היטב ומאדים נוזלים מכסים את האש חשוב שיהיו מינימום נוזלים לבצק: 1 ק"ג קמח לחם 3 כפות דבש 3 כפות שמרים יבשים 2 ביצים כף תמצית וניל חצי כוס שמן 300 מ"ל מים פושרים 2 כפות פטרוזיליה יבשה (למראה טוב, לא נותן טעם) 2 כפות מלח לשים את כל החומרים חוץ מהמלח 2 דקות מוסיפים את המלח ולשים כעשרים דקות במהירות בינונית מתפיחים קורצים כדורים משטחים כל כדור שמים כף מהמלית סוגרים שוב לכדור מניחים בתבנית עגולה 26 ומתפיחים מורחים מעל תערובת של דבש וחלמון ביצה לתנור, 190 מעלות, 50 דקות משאירים עוד כחצי שעה בתנור מכובה מאוד מוצלח וכן, זה 'המוציא' ולא מזונות... כל טוב, רונן