הרגישות שלי כ"כ מינימלית שגם פעמיים בחודש זה בסדר
מדובר ברופא גסטרו מומחה, שלא נותן פטורים בקלות לבעלי רגישויות. יש מאכלים שאני כמעט ולא אוכל גם כשאני מרשה לעצמי, דוגמת מלבי (למרות שמאוד אהבתי את זה פעם). ברור שאם הייתי מקרה קשה, הוא היה אומר לי חד וחלק שאסור לי לאכול מה שמריח לי כמו גלוטן. שוב, אני מאמין (וגם הדיאטנית שלי) שאסור לעשות מזה דת. אם כתוב על האריזה שמכיל, לא נוגעים. כנ"ל, אם מבררים במסעדות ויודעים שמדובר באוכל אסור, לא מזמינים את זה או הולכים למסעדה אחרת. לא צריך להגביל את עצמי יתר על המידה ולתייג את עצמי כשונה, אלא להקפיד על מסגרת ככל האפשר. בסופו של דבר כל אחד אחראי על עצמו ונושא בתוצאות.