חיילים מתים במלחמות. מי שצריך להתנצל הם אלה ששולכים אותם למלחמות חסרות תוחלת.מתי נשמע מהשמאלנים בקשת סליחה על כינויי הנאצים או היודונאצים שהם נוהגים לכנות את המתנחלים?
אבל אתם קיבלתם את החיילים האלה עצמם ואמרתם שהם יודונאצים או נאציםחיילים מתים במלחמות. מי שצריך להתנצל הם אלה ששולכים אותם למלחמות חסרות תוחלת.
שקרן.אבל אתם קיבלתם את החיילים האלה עצמם ואמרתם שהם יודונאצים או נאצים
קיללתם הכוונה, טעות סופרשקרן.
מי זה "קיבלתם"?
ואף אחד , כמובן לא אמר על החיילים האלה שהם נאצים.
בעולם שלך,לחזור על שקר זה משנה מציאות.קיללתם הכוונה, טעות סופר
שקר?בעולם שלך,לחזור על שקר זה משנה מציאות.
בכל בליל המילים שהבאת אין מילה אחת שתומכת בשקריך.
אם אתה מתעקשבכל בליל המילים שהבאת אין מילה אחת שתומכת בשקריך.
כפי שודאי הבחנת זה לא השוואה גורפת אלא מכוון לאשה אחת מטורללת.אם אתה מתעקש
אחרי שקמה ברסלר: ראש מחאה נוסף באמירה קשה - סרוגים
פעיל השמאל 'קוסטה בלאק', המוכר כאחד מראשי הארגון המחאה, 'קומי ישראל', סיפק עוד אמירה מזעזעת, ואמר לשרה סטרוק: "להשוות חלאה כמוך לנאציםwww.srugim.co.il
"מטורללת" עד כדי כך שהייתה אחת היחידות (בנוסף לחבריה למחנה) שידעה לחזות את אירועי שמחת תורה והתריעה מפניהם זמן רב לפני התרחשותם. "מטורללת" עד כדי כך שבדיוק 100% ממה שצפתה וחזתה שיתרחש באזורנו, אכן התרחש וזאת בניגוד ל100% מתחזיות המחנה שלך שכולן עד האחרונה שבהן התבררו כשגויות.כפי שודאי הבחנת זה לא השוואה גורפת אלא מכוון לאשה אחת מטורללת.
ידעה לחזות ונשארה בממשלה שהביאה אותנו לאסון."מטורללת" עד כדי כך שהייתה אחת היחידות (בנוסף לחבריה למחנה) שידעה לחזות את אירועי שמחת תורה והתריעה מפניהם זמן רב לפני התרחשותם. "מטורללת" עד כדי כך שבדיוק 100% ממה שצפתה וחזתה שיתרחש באזורנו, אכן התרחש וזאת בניגוד ל100% מתחזיות המחנה שלך שכולן עד האחרונה שבהן התבררו כשגויות.
"מטורללת" אולי, אבל נבחרת ציבור לגיטימית לחלוטין, בין אם תאהב את זה ובין אם לאו. אז אני לא נכנס לשאלה עד כמה השמאל/רל"ב מקלל את יריביו הפוליטיים (אין צורך להיכנס למה שאתה מוכיח במו מילותיך בעצמך וכל המוסיף גורע). אבל בסופו של דבר, תכנה אותה בכמה שמות גנאי וקללות שמתחשק לך, היא, למרבה הצער אמנם, הצודקת מבין שניכם בכל דבר ועניין ועל כל צעד ושעל. כן ירבו "מטורללות" כאלה בבית הנבחרים הישראלי ובהנהגת מדינת ישראל.
וזה קשור לעניין איך בדיוק? עשתה כל לאל ידעה לשנות את החלטות המדינה בעניין. היא פועלת בנושא זה כבר עשרות שנים כאמור מעלה, כמו גם חבריה (אתה יודע, ה'משיחיים' וה'קיצוניים' ). לצער כולנו נכשלה בנסיונותיה אלו הן בממשלות הימין והן מול ממשלות השמאל. הדיפ-סטייט והקונספציה היו חזקים יותר. התוצאות הקשות ידועות.ידעה לחזות ונשארה בממשלה שהביאה אותנו לאסון.
הקשר הוא שזה הופך אותה לאחת מהאחראים לאסון.וזה קשור לעניין איך בדיוק? עשתה כל לאל ידעה לשנות את החלטות המדינה בעניין. היא פועלת בנושא זה כבר עשרות שנים כאמור מעלה, כמו גם חבריה (אתה יודע, ה'משיחיים' וה'קיצוניים' ). לצער כולנו נכשלה בנסיונותיה אלו הן בממשלות הימין והן מול ממשלות השמאל. הדיפ-סטייט והקונספציה היו חזקים יותר. התוצאות הקשות ידועות.
אוקיי. אז היא אחת האחראים לאסון. אני לא מסכים איתך אמנם (חלה עליה אחריות מיניסטריאלית ועל כך אינני חולק. אבל לא אחריות מעבר לכך וזאת הבחנה חשובה) אבל זורם לצורך הדיון. מה בין זה להכתרתה כ"מטורללת" בדיוק?הקשר הוא שזה הופך אותה לאחת מהאחראים לאסון.
שוב, נניח שכל דבריך נכונים אחד לאחד (למען הסר ספק, אני זורם לצורך הדיון בלבד ולא רואה בדברים אלו שום אמת במציאות). מה בין זה לכינויי הגנאי והקללות, כאשר מה שלא תגיד על חה"כ (או שרה?) סטרוק על דבר אחד פשוט לא יכולה להיות מחלוקת, וזה שהיא (בין חבריה כאמור) צדקה יותר מכל הגנרלים הדגולים של צה"ל בעניין הזה (כמו בעניינים רבים אחרים) ועל כן להגדירה כ"מטורללת" זה נחמד אולי להוצאת קיטור וזה נהדר במסגרת 'השמץ את יריבך בכל מחיר וללא כל קשר למציאות', אבל מעבר לכך אין בזה שום ממש בשום צורה.המפלגה שלה ידעה לקבל מנתניהו כל מה שהיה חשוב לה באמת. שמירת הגבולות לא ממש עניין אותם.
היא ישבה בממשלה שחיזקה את החמאס ביודעין ובאג'נדה של החמאס הוא נכס.אוקיי. אז היא אחת האחראים לאסון. אני לא מסכים איתך אמנם (חלה עליה אחריות מיניסטריאלית ועל כך אינני חולק. אבל לא אחריות מעבר לכך וזאת הבחנה חשובה) אבל זורם לצורך הדיון. מה בין זה להכתרתה כ"מטורללת" בדיוק?
שוב, נניח שכל דבריך נכונים אחד לאחד (למען הסר ספק, אני זורם לצורך הדיון בלבד ולא רואה בדברים אלו שום אמת במציאות). מה בין זה לכינויי הגנאי והקללות, כאשר מה שלא תגיד על חה"כ (או שרה?) סטרוק על דבר אחד פשוט לא יכולה להיות מחלוקת, וזה שהיא (בין חבריה כאמור) צדקה יותר מכל הגנרלים הדגולים של צה"ל בעניין הזה (כמו בעניינים רבים אחרים) ועל כן להגדירה כ"מטורללת" זה נחמד אולי להוצאת קיטור וזה נהדר במסגרת 'השמץ את יריבך בכל מחיר וללא כל קשר למציאות', אבל מעבר לכך אין בזה שום ממש בשום צורה.
ספי יקירי, אני מבין שאתה נזקק לי הבוקר כדי לפזר את המניפסט שלך ולחזור עליו 88 פעמים. אין בעיה, אני לגמרי לשירותך ושמח לעזור. אגיב כמה פעמים שתרצה לדבריך וכל פעם תוכל, כפי שעשית בשלוש הפעמים האחרונות, פשוט לחזור על דבריך בנוסח כזה או אחר מבלי להתייחס כהוא זה לסוגיה שעל הפרק.היא ישבה בממשלה שחיזקה את החמאס ביודעין ובאג'נדה של החמאס הוא נכס.
זה יותר מסתם אחריות מיניסטריאלית.
כשתגיע לחיבור עם המציאות, נמשיך.ספי יקירי, אני מבין שאתה נזקק לי הבוקר כדי לפזר את המניפסט שלך ולחזור עליו 88 פעמים. אין בעיה, אני לגמרי לשירותך ושמח לעזור. אגיב כמה פעמים שתרצה לדבריך וכל פעם תוכל, כפי שעשית בשלוש הפעמים האחרונות, פשוט לחזור על דבריך בנוסח כזה או אחר מבלי להתייחס כהוא זה לסוגיה שעל הפרק.
נזכיר, עדיין לא הצלחת להסביר מה הופך את הגב' סטרוק ל"מטורללת" כהגדרתך. לא לכתחילה ובוודאי לא לאור העובדות שציינתי שמצביעות על כך שהיא דווקא הייתה אחת הפחות מטורללות מבין בעלי התפקידים/הנבחרים בעשרות השנים האחרונות.
הלאה לסיבוב הבא. מה עכשיו? מנסים להתבזר לשאלה אם חלה עליה אחריות ישירה ומלאה או אחריות מיניסטריאלית בלבד? הבעתי את דעתי כבר למעלה. אני לא מרגיש צורך מיוחד לחזור עליה שוב, אבל אם זה כל כך חשוב לך לערפל את העובדה שאינך עונה על שאלת הדיון אז בכיף. ובכן אני לגמרי מסכים שחלה על הגב' סטרוק, בדיוק כמו שעל כל הממשלה, אחריות מיניסטריאלית. אני לא מסכים שחלה עליה אחריות כלשהי מעבר לכך. אגב לממשלה בשום שלב לא הייתה "אג'נדה של החמאס הוא נכס", אבל הנפצה חביבה ללא ספק (ומעולםםםםם לא נשמעה קודם, חדשנית ומקורית לגמרי ).
יאללה, תורך.
ואללה? כבר מיצינו? פיו, ברוך ה' .כשתגיע לחיבור עם המציאות, נמשיך.
מיציתי.
נכון מאוד."מטורללת" עד כדי כך שהייתה אחת היחידות (בנוסף לחבריה למחנה) שידעה לחזות את אירועי שמחת תורה והתריעה מפניהם זמן רב לפני התרחשותם. "מטורללת" עד כדי כך שבדיוק 100% ממה שצפתה וחזתה שיתרחש באזורנו, אכן התרחש וזאת בניגוד ל100% מתחזיות המחנה שלך שכולן עד האחרונה שבהן התבררו כשגויות.
"מטורללת" אולי, אבל נבחרת ציבור לגיטימית לחלוטין, בין אם תאהב את זה ובין אם לאו. אז אני לא נכנס לשאלה עד כמה השמאל/רל"ב מקלל את יריביו הפוליטיים (אין צורך להיכנס למה שאתה מוכיח במו מילותיך בעצמך וכל המוסיף גורע). אבל בסופו של דבר, תכנה אותה בכמה שמות גנאי וקללות שמתחשק לך, היא, למרבה הצער אמנם, הצודקת מבין שניכם בכל דבר ועניין ועל כל צעד ושעל. כן ירבו "מטורללות" כאלה בבית הנבחרים הישראלי ובהנהגת מדינת ישראל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.