עוגת מוס
עוגה קלילה לשבת ואפילו לפסח,
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2281490
תהנו!
עוגת מוס של אמא
מצרכים:
לעוגה:
6 ביצים
רבע כוס סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד
לקצפת:
אינסטנט וניל
כוס חלב
שמנת מתוקה
אופן הכנה:
להקציף 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף תפוח ואוורירי
להוסיף את החלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד, לערבב בעדינות
להכניס לתנור לחצי שעה, העוגה לא צריכה להתייבש, אפשר לבדוק בעזרת קיסם.
להשאיר את העוגה להתקרר (לא במקרר), כשהיא קרה להקציף את השמנת עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל
אפשר למרוח את הקצפת מעל העוגה ולעשות צורה עם מזלג, אפשר לזלף עם צנטר.
בעיקרון העוגה עצמה היא פרווה רק הקצפת חלבית, ככה שמי שרוצה להמיר אותה לפרווה לגמרי אפשר להכין עם קצפת צמחית, הטעם יהיה שונה אבל לא פחות טעים.(אני מכינה אותה רק פרווה בימי שישי כי אנחנו שומרים)
שדרוגים:
חבילת שוקולד חלב/מריר לפורר במגררת ולפזר מעל
אפשר לקשט עם דובדבנים
אפשר להמיס שוקולד ולשפוך מעל
אפשר לקשט עם סוכריות
עוגה קלילה לשבת ואפילו לפסח,
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2281490
תהנו!
עוגת מוס של אמא
מצרכים:
לעוגה:
6 ביצים
רבע כוס סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד
לקצפת:
אינסטנט וניל
כוס חלב
שמנת מתוקה
אופן הכנה:
להקציף 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף תפוח ואוורירי
להוסיף את החלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד, לערבב בעדינות
להכניס לתנור לחצי שעה, העוגה לא צריכה להתייבש, אפשר לבדוק בעזרת קיסם.
להשאיר את העוגה להתקרר (לא במקרר), כשהיא קרה להקציף את השמנת עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל
אפשר למרוח את הקצפת מעל העוגה ולעשות צורה עם מזלג, אפשר לזלף עם צנטר.
בעיקרון העוגה עצמה היא פרווה רק הקצפת חלבית, ככה שמי שרוצה להמיר אותה לפרווה לגמרי אפשר להכין עם קצפת צמחית, הטעם יהיה שונה אבל לא פחות טעים.(אני מכינה אותה רק פרווה בימי שישי כי אנחנו שומרים)
שדרוגים:
חבילת שוקולד חלב/מריר לפורר במגררת ולפזר מעל
אפשר לקשט עם דובדבנים
אפשר להמיס שוקולד ולשפוך מעל
אפשר לקשט עם סוכריות