סיר טיגון באוויר
אין ספק שטיגון צ'יפס בסיר הזה הוא עדיף בהרבה על טיגון בשמן עמוק. טיגון בשמן עמוק זה המון שומנים, הרבה מעבר למה שהגוף צריך לתפקוד התקין, מה גם שהחימום של השמן לא טוב מבחינה בריאותית. וכמובן עודפי הקלוריות של השמן בקלות יופנו לרקמת השומן, כך שיש כמובן עניין של משקל
כך שההכנה באוויר הרבה יותר טובה ובאמת מורידה את כמויות השמן לרגילות כמו שיש בהכנה של אורז.
ואם תשאל מה בריא כמעט תמיד תגלה שמשהו לא בריא. לגבי אורז מדברים על חומר ריסוס ארסן, בטיגון יש את בעיות אחרות וכו.
לכן ההמלצה שלי היא תמיד לגוון כמה שיותר בכל הסוגים גם מטעמים בריאותיים אלה.