נוגדי חמצון נאבדים במקרר?
אם אני מכין טחינה עם הרכיבים האלה:
- מיץ לימון
- שום כתוש
- גינגר מגורד
- פטרוזיליה קצוצה
הבנתי שהטחינה עצמה בלי שום תוספת מחזיקה 6 חודשים במקרר אבל למשל הפטרוזיליה מתקלקלת תוך שבוע
אז לכמה זמן זה יחזיק 6 חודשים או שבוע?
והאם הרכיבים האלה יאבדו את כל הויטמינים ונוגדי חמצון בזמן האחסנה?
אם אני מכין טחינה עם הרכיבים האלה:
- מיץ לימון
- שום כתוש
- גינגר מגורד
- פטרוזיליה קצוצה
הבנתי שהטחינה עצמה בלי שום תוספת מחזיקה 6 חודשים במקרר אבל למשל הפטרוזיליה מתקלקלת תוך שבוע
אז לכמה זמן זה יחזיק 6 חודשים או שבוע?
והאם הרכיבים האלה יאבדו את כל הויטמינים ונוגדי חמצון בזמן האחסנה?