יש מעבד -מזון , יש בלנדר , ויש קוצצי -מזון
השאלה הראשונה לאיזה מטרה ? ובאיזה תקציב ?
אני הייתי זקוקה לעירבול מזון בכמויות קטנות כמו חופן אגוזים ,רסק תפוחים, ריסוק גבינות קשות, ועירבול מילויים שונים לעוגות,וגם לקיצוץ ירק ,פטרוזיליה ,שום ,ובצל ,
אז קניתי קוצץ מזון קטן של "בראון ",ב- 500 ש"ח,יש גם ב-400 ש"ח.
הוא אפילו מערבל מילק-שייק מפירות קפואים. ויש לו בנוסף גם מקצף חשמלי מעולה להקצפת שמנת מתוקה וביצים,שמגיעים בסט אחד, וגם בלנדר -מוט לערבול וטחינה של רוטבים ומרקים.
תמצאו בחנויות החשמל את גודל המיכל של הקוצץ -מזון שמתאים לכם,ורצוי להתייחס לחוזק המנוע,שיהיה לפחות 500 ואט, ולא פחות מזה.
מומלץ לבדוק שיש שנתיים אחריות על המוצר.
בהצלחה.
או להכנת תערובת של סלטים כמו סלט טחינה כתישת גרגרי חומוס וכו'.