חששתי שאולי הוא לא יודע…
לא הייתי בגיאורגיה ולא יצא לי לאכול במסעדה גיאורגית מחוץ
לישראל כך שאין לי קריטריון להשוואה.
גם אצלנו ננוצקה במתכונת המקורית לא נתפסה כמקום שהוא מושא חלומותינו, אבל עם אוכל חביב + אוירה טובה + יין אדום חצי יבש מעולה שממש אהבנו זו היתה האופציה הגרוזינית המועדפת עלינו לארוחת ערב, להבדיל ממקומות כמו דדה או החצפוריה שיותר מסתדרות לי עם ארוחת צהרים.
מסכים איתך גם לגבי דדה. מדובר במקום שמרגיש הרבה יותר כמו בישול גרוזיני ביתי מאשר מסעדה לכל דבר, אבל לצהרים, עם בחירה זהירה של המנות (חינקלי גבינות ולא בשר, חצפורי אימתני שעושה את העבודה, קצת סלטים נחמדים), אפשר לצאת משם עם בטן מחוייכת.