לא צריך סדנא כזאת
צריך לקחת ספר בישול או להוריד מתכונים מהאינטרנט ולבשל.
לדעת מה בריא ומה לא בריא זה מאד פשוט:
בריא זה כל מה שמכינים בבית מחומרים טיבעיים בסיסיים שמתקבלים ישירות מהחקלאים או עם עיבוד מינימלי כמו - בשר, עוף, דגים, ירקות, פירות, חלב , מוצרי חלב פשוטים וגבינות פשוטות (לא "מעדני חלב").
לא בריא זה כל מה שעובר תהליכים תעשייתיים רבים ושימוש בכימיקלים ורוב ה : שימורים, אוכל קפוא, אוכל מעובד, כל מה שנקרא ג'נק פוד, אוכל מהיר, אוכל מוכן, ממתקים, גלידות, קטשופ, רטבים מוכנים, וכל מה שבא מתעשיית המזון.