לא יצא לי להיות באיילה (עדיין) אבלב היה וויסקי טוב
שתתי דוגמית של גלנגוין בן 19 מחבית יין אדום משאטו לה-פיט. אני ממש אוהב גלנגוין בכללי (אזהרה, לטעמי לפחות זה מאלט שדורש קצת יישון, לפחות 15 שנה כך) ופה ההשפעה של החבית עבדה כל כך טוב עם וויסקי, טעם עשיר של פרות, תבלינים עציים ויין כמובן.
קניתי גם בקבוק שרי לסופ"ש, פשוט היה חשק. Williams & Humbert Dry Sack 15 שנה. נפלא.
היה גם דוגמית של אולד בלנטרואן 10 שנים, וייסקי כבולי מטומינטול. אני בכללי לא חולה על טומינטול (יש להם כמה כוכבים על הרוב לא משהו) אבל ממש אוהב את הוויסקי הזה. טעמתי בעבר את הגרסא הרגילה ללא ציון גיל והרבה זמן חיפשתי את ה10 שנים. וויסקי כבולי מיינלנד קלאסי, עשן בשר שרוף, שמן מנועים וכל זה. הבעיה היחידי הוא המחיר, אפילו יקר בארופה.
וההיילייט של הסופ"ש: פתחתי בקבוק של לגבולן 8. וויסקי פשוט נפלא, הכבול עדין יחסית לגיל שלו ונותן לכל מיני ריחות וטעמים אחרים לצוף למעלה. נראה לי אני מעדיף אותו על ה16 ואפילו ה12 אם לוקחים את המחיר בחשבון.
רשומות בבלוג:
https://iwriteaboutstuffilike.com